Stagiaires

Als we na de salsales de grote zaal van Chi Min binnenlopen, deins ik achteruit. Terwijl ik verwacht had een stuk of acht salsadansers tegen te komen, moet ik aanschuiven achteraan een tienmeterlange tafel met ongeveer dertig blonde meiden en vijf jongens. Alle stagiaires in Paramaribo eten vanavond Chinees.

Muggenbulten

Stagiaires vormen een aparte bevolkingsgroep in Paramaribo. Ze -gek genoeg zijn ze het bijna altijd meisjes- zijn vanuit de verte herkenbaar aan de blonde haren, het fietsen en als je van dichterbij kijkt aan de enorme hoeveelheid muggenbulten op de blote benen. Net als corpsballen gaan ze bijna altijd in groepjes over straat, wat gezien de veiligheid in de stad 's avonds ook niet zo gek is.

Het is namelijk een groep die enorm in trek is bij de Surinaamse mannen: hoe witter een vrouw, hoe beter, geldt over het algemeen. Behalve dat witte meisjes er hier natuurlijk erg exotisch uitzien, worden ze automatisch geassocieerd met een goed gevulde portemonnee en is het rode paspoort in Suriname nog altijd erg populair. Mensen hebben dan ook meteen hun oordeel klaar als ze een donkere man zien lopen met een blank meisje, of andersom.

Touroperators

Stagiaires betekenen echter meer voor Suriname. Ik heb nog geen stagiaire gesproken die niet het onbegaanbare binnenland wil verkennen. Dankzij de grote stroom studenten die Suriname jaarlijks overspoelt, kan menig Surinamer als touroperator zijn kostje verdienen. Ook de taxibedrijfjes varen wel bij zoveel nieuwe kwetsbare meisjes op straat en winkels en restaurants hebben er een nieuwe doelgroep bij.

Van hun kant genieten de blonde witte meisjes van de mannelijke aandacht. Er is alle tijd en geld om uit te gaan en het kost hier geen enkele moeite om een mooie gespierde man te regelen. Zolang je zorgt dat je niet alleen over straat gaat, is het gesis en geroep toch ook wel een beetje vleiend. En tijdens het uitgaan in 't Vat of Starz of na de salsales in Chi Min bespreek je de belevenissen natuurlijk eindeloos met je medestagiaires. Integreren? Dat doen we wel tijdens de stage. Wat een lieve meisjes toch. 

 

Lees ook:Allochtoon
Lees ook:Na oso
Lees ook:Tienermoeders
Lees ook:Zoeloelippen
Lees ook:Weg kwijt

12 reacties op “Stagiaires

  1. han

    Jij bent natuurlijk heel anders… Maar als je spijt krijgt, kun je je laten blonderen toch?

      /   Beantwoorden  / 
  2. Edward

    Stagiaires veroveren de werld…

      /   Beantwoorden  / 
  3. R.JURAWAN

    KAMERS TE HUUR VANAF €95 P.M
    6 PERSONEN KUNNEN VESTIGEN VEILGE BUURT MET BEWAKING BENNEI PARK BENARES STRAAT HOEK WONING NO:42 MET DANK GROETEN VERPLEEGKUNDIGE HBO
    BEL 03560212211 OF 0612889232
    DANK U WEL

      /   Beantwoorden  / 
  4. Nel .corinde

    Wie kan mij helpen in contact te treden met
    Evelien Melchiot. Ze was Onderwijzeres op Victoria te Distrikt BROKOPONDO in de jaren 70.Ze woonde met Clio en nog een dame in een huis. Allen leerkrachten.
    Wie helpt
    Bijvoorbaat dank!

      /   Beantwoorden  / 
  5. calvin

    Volgende week weer naar suri de easy blonde hoeren n@uken haha, daarvoor zijn jullie bekend!!!

      /   Beantwoorden  / 
  6. rob

    Ik kwam via google op deze site.

    Wat belachelijk met deze blondines die een idee hebben van hun zelve, wat een verbeelding.

    De blonde wordt in Suriname gezien als gratis hoeren, je vindt ze zo in bed, maar om in huis te wonen zou ik liever niet doen, ze lopen allemaal uit

      /   Beantwoorden  / 
  7. rob

    hoi die student van de party pix is mijn matresse geweest.heeft meer mannen gehad dan de dagen die ze in suriname was voor haar stage

    neuk ze, die blonde hoertjes

      /   Beantwoorden  / 
  8. Kenneth

    Het is namelijk een groep die enorm in trek is bij de Surinaamse mannen: hoe witter een vrouw, hoe beter, geldt over het algemeen. Behalve dat witte meisjes er hier natuurlijk erg exotisch uitzien, worden ze automatisch geassocieerd met een goed gevulde portemonnee en is het rode paspoort in Suriname nog altijd erg populair. Mensen hebben dan ook meteen hun oordeel klaar als ze een donkere man zien lopen met een blank meisje, of andersom
    DIT STUKJE IRRITEERT MIJ MATELOOS, IK BEN EEN SURINAAMSE MAN DIE NOOIT EEN BLANKE VROUW EN VOORAL NIET UIT NEDERLAND GA TROUWEN OF SAMENWONEN,ZELF HEB IK MEEGEMAAKT DAT ZIJ SPECIAAL GAAN STAPPEN OM EEN KEREL IN HAAK TE SLAAN, VOOR EEN SLORDIGE AVOND, MIJN VRIEND DIE MAAKTE REGELMATIG GEBRUIK VAN DEZE SITUATIE, IN HET WEEKEND HAD HIJ GRATIS EEN MEID IN HUIS,DAT IS VRIJDAG,ZATERDAG,ZONDAG, GRATIS HOER,WANT ALS JE NAAR EEN HOERENCLUB GAAT MOET JE NEERTELLN.
    oP EEN GEGEVEN MOMENT DACHT HIJ EENTJE GEVONDEN TE HEBBEN OP WIE HIJ VERLIEFD WAS, MAAR DOOR HAAR SLORDIGHEID,KOPPIGHEID,VIEZIGHEID HEEFT HIJ MAAR EN FLINKE BEURT IN BED GEGEVE, WT ZE WOU IS ALLEEN HARDE SEX , OP EEN GEGEVEN MOMENT HEEFT ZIJ TOEGESTEMD OM MET NOG 2 ANDERE JONGENS HAAR TE BEWERKEN : I IN HAAR MOND, I IN HAAR BIL EN 1 IN HAAR KUT, WEL DAT WAS OOK DE LAATSTE DAG ZE KON NIET EENS BEHOORLIJK LOPEN ,NA DIE PARTY, WAS HET OOK AL AFGELOPEN, EN ZE HING WEER IN DE DISCOTHEKEN ALS EEN HOND, MIJN VRIEND STUURDE ANDERE VRIENDTJES OP HAAR AF.
    ZO HEB IK VELEN VAN DIE BLANKE MEISJES MEEGEMAAKT DIE ZICH ALS VIEZE HOEREN GEDRAGEN.zE KUNNEN ALLERLEI MANNEN IN HUIS VOOR JE BRENGEN.iK DENK MEER OMDAT ZIJ IN NEDERLAND SLECHTS EEN NUMMER ZIJN , WETEN JULLIE GOED EEN SURINAAMSE MAN IS VERWEND ER WORDT GEKOOKD,KLEREN GEWASSEN,GESTREKEN ETC, DE HOLLANDSE VROUW KAN ALLEEN LULLEN EN UITLOPEN.

    vOOR MIJ GEEN BLANKE OF BLONDINE!!!!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  9. Inge

    wat word ik triest van de reacties op dit stukje. en dan nog zeggen dat de blanke meisjes misbruik maken van de situatie, terwijl ze gewoon als vlees worden behandeld… eerst worden ze met aandacht overladen, zoete woordjes en allerlei beloftes. om daarna uitgekauwd en leeggezogen te worden.
    het is jammer dat de stagiaires zo’n slechte naam hebben, en het van de Surinaamse man wel geaccepteerd wordt om zoveel buitenvrouwen te hebben. echt weer een voorbeeld van macho-cultuur: meisjes moeten kuis zijn terwijl mannen de meisjes naar hartenlust mogen misbruiken.
    zonde.

      /   Beantwoorden  / 
  10. Frank Lucas

    Stelletje Apen

      /   Beantwoorden  / 
    1. Frank Lucas Moeder

      Eyh Frankie booi,
      Vanwaar die jaloezie mang ? Als die blondjes een lekkere beurt van een echte man willen ipv die stinkende kaaskoppen stank die de buurt oveilig maakt dat uit je broek komt dan is dat het recht van die dames. Dat ze bij jullie niet tot een orgasme komen en goed genomen worden is niet de fout van de heren die door die blondjes worden versierd in suriname. Dus hou die afgunstige kaboutertje in je broek en ga je zielige mars weer onderbrengen bij je gewetenloze voorouders die dachten suriname door slaven handel te kunnen overnemen. je ziet zelf waar jullie eigen vrouwen voor kiezen,..kaulo dagoe.. ATB

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.