Boze geesten

geest 

Op de Clarkeschool en de Mulo Geyersvlijt zijn de laatste tijd nogal wat leerlingen bezeten geraakt door boze geesten. De lessen worden daardoor zelfs zodanig verstoord dat het Ministerie van Onderwijs en Volksontwikkeling (Minov) een onderzoek instelt. Minister Edwin Wolf blijft nuchter. Hij vindt het onzin en het kan bovendien erg lastig zijn om onderzoek naar geesten te verrichten, denkt hij. In plaats daarvan hebben de leerlingen geestelijke begeleiding en gebed nodig. Volgens mij moeten de leerlingen gewoon braaf hun lessen doen en  geesten in hun vrije tijd oproepen.

Bron: Times of Suriname 

Lees ook:Tienermoeders
Lees ook:Rotary verlengt levensduur
Lees ook:Zoeloelippen
Lees ook:Pies
Lees ook:Na oso

3 reacties op “Boze geesten

  1. Renske

    Nou, het is wel een originele manier om je lessen te ontlopen! In Nederland zal t alleen wel niet werken…

      /   Beantwoorden  / 
  2. Han

    Bestaan boze geesten niet juist zodra je erin gelooft? Maar om dat weer met gebed te bestrijden: dat is echt de duivel met de duivel uitdrijven!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Nienke

    Hmm, hoe gaan ze daar met die leerlingen om? Je hoort hier in den lande wel eens dat kinderen beweren dat hun juf een heks is, en het zijn zelden de meest pedagogische leerkrachten over wie dat gezegd wordt. Zelf word ik, in nare dromen, of als ik koorts heb, nog regelmatig lastig gevallen door juffrouw Simons uit klas 3, die dan weer roept dat als ik niet goed oplet mijn oren doorgeprikt moeten worden. Over boze geesten gesproken…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.